Zařízení & příslušenství
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
Příprava 25min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
Crème fraîche dip s medvědím česnekem
-
50 gramů medvědího česneku překrojeného napůl
-
2 snítky čerstvé meduňky jen lístky
-
200 gramů crème fraîche
-
½ citrónu chemicky neošetřeného
-
¼ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička medu
-
½ čajové lžičky hořčice
Rybí frikadely
-
50 gramů medvědího česneku překrojeného napůl
-
1 šalotka
-
600 gramů filetů z tresky na kousky
-
150 gramů toustového chleba na kousky (2 cm)
-
½ citrónu chemicky neošetřeného
-
2 vejce
-
1 čajová lžička soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
20 gramů hořčice
-
2 polévkové lžíce oleje
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
35 g
Kalorie
1911 kJ /
457 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Medvědí česnek
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kokosovo-mandlové sušenky
25min.
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1hod.
Jehněčí s cizrnou
1hod. 5min.
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35min.
Cuketová polévka s chorizem
1hod.
Hovězí kofty s fetou
1hod. 20min.
Zeleninové krekry a bylinkový dip
26hod. 10min.
Treska v papilotě s celerovým pyré
45min.
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6hod. 45min.
Květáková pizza s klobáskou
1hod. 20min.
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30min.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.